Rólunk

A kifinomult pesti divat és az Anni Pastor márkanév az elmúlt 20 évben szorosan összefonódott. A belváros egyik legelegánsabb szalonja az igényes, kreatív divatot kedvelő felsőbb társadalmi rétegeket célozza meg. A céget és a brandet Pásztor Anni alapította több mint két évtizede, amely azóta is töretlenül fejlődik. A vállalkozás eredeti profilja a bőr és szőrme egyedi ruházat méret utáni készítése volt, melyből hamar kifejlődött az első saját kollekció. A későbbiekben a felhasznált anyagok köre jelentősen kibővült és megjelent a selyem, a csipke, a brokát és a kashmir szövet is.

Az Anni Pastor modellek legfőbb jellemzője a hordhatóságon túl a különböző tulajdonságú, hagyományosan nem kombinált anyagok összeházasítása. A tervező szívesen von be munkáiba más kézművesek által készített elemeket, gobelint, porcelánt, kézi hímzést és vert csipkét, mert fontosnak tarja a hagyományőrzést is. Az Anni Pastor ruhák összetéveszthetetlenek, mert a tervező egyedi látásmódjában a nőiesség új értelmet nyer. Lágy, érzéki vonalvezetés, vibráló színek és meglepő anyagkombinációk teszik emblematikussá a modelleket.

A brand többször mutatkozott be sikeresen nemzetközi fórumokon, többek között a párizsi Pret-á-porter kiállításon, a dubai MOTEXA-n és az Első Fenntarthatósági Divathéten is. Magyarországon évente kétszer új kollekcióval lép a közönség elé.

Szalonunk